A KÁLLAI SÓZOTT SZALONNA NOVEMBER 1 - MÁRCIUS 1. IDŐSZAKBAN RENDELHETŐ!
A Kállai Sózott szalonna, ibéria sertés hátszalonna és konyhasó felhasználásával készül, hetekig tartó száraz sóban történő érleléssel.
Jelölésköteles allergén összetevőket nem tartalmaz!
Tárolási javaslat: A termék a közvetlen csomagolásában (logóval ellátott húscsomagoló papír), hűtőben tárolandó.
Rendelésenként, maximum 6 kg terméket tudunk csomagolni, elküldeni!
A táblákat nem daraboljuk, a csomag összeállítása a megrendelt mennyiséget megközelítő egész táblákból kerül összeállításra. A mért tényleges súly mennyiségét szorozzuk, a kilogrammonkénti bruttó egységárral és ez az összeg kerül kiszámlázásra.
Az elállási és felmondási jogról szóló előzetes tájékoztatás
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. § l) pontjára, miszerint a törvény hatálya nem terjed ki: „ élelmiszer és egyéb mindennapi fogyasztásra szánt terméknek a fogyasztó lakóhelyére, tartózkodási helyére vagy munkahelyére történő gyakori és rendszeres szállítására vonatkozó szerződésre. „
Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) d) és e) pontjában rögzítettek szerint a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállás és felmondás jogát figyelemmel arra, hogy a webáruházban forgalmazott termékek romlandó és minőségüket rövid ideig megőrző termékek valamint olyan zárt csomagolású termékek, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után már nem küldhetőek vissza.
Kérjük rendelésüket a fentiek figyelembevételével adják le!
TERMÉKLEÍRÁS
Összetevők (csökkenő mennyiségi sorrendben): Sertés bőrös hátszalonna és konyhasó.
Minőségi jellemzők: Közel téglatest alakú, vakvágásoktól mentes, idegen íztől-szagtól mentes, sós érett szalonna íz és illat jellemzi, vágásfelülete fehér, de előfordulhat rózsaszín árnyalat.
Előállítási eljárás: Szárazon, kizárólag konyhasó felhasználásával több hétig érleljük.
Csomagolás módja: A terméket fóliázott, húscsomagoló papírba csomagoljuk, majd buborékfóliával kibélelt karton dobozba helyezzük.
Felhasználás módja: Közvetlenül „nyersen” fogyasztható, vagy ételek alapanyagaként is használhatjuk.
Minőségét megőrzési idő, termék címkén jelölve: Gyártástól (besózás + minimum 14 nap érlelés) számított 40 napig, romlás tovább tárolva sem tapasztalható, de a termék avasodhat.
Javasolt tárolási hőmérséklet: A termék a közvetlen csomagolásában (logóval ellátott húscsomagoló papír), hűtőben tárolandó.
Kísérő okmány: Termék jelölő címke és számla.
Jelölésköteles allergén összetevőket nem tartalmaz!
Tápérték: (irodalmi adatok alapján) 100 gramm termék/ energia: 3072 KJ, kcal: 716, fehérje: 9 gramm, zsír: 73 gramm, koleszterin: 105
Kiszerelési egység: A szalonna táblák különböző méretűek, általában 1 – 2 kg között van egy szalonna tábla tömege.